Antreprenorii români care dezvoltă tehnologii pentru HoReCa și comerț se pot înscrie la F&B Business Accelerator, program cu oportunități de finanțare, ajuns la cea de-a 12-a ediție.
Înscrierile se fac AICI, până pe 3 noiembrie.
Programul va debuta în perioada 11 – 13 noiembrie, printr-un bootcamp de inovare.La finalul programului de accelerare, antreprenorii vor participa la un Pitch de finanțare, prezentându-și startup-ul în fața mai multor fonduri de investiții și investitori de tip angel.
În cele 3 zile, fondatorii startup-urilor acceptate în program vor colabora cu peste 60 de profesioniști din industria ospitalității și comerț, precum și cu investitori și specialiști IT.
Astfel, vor identifica împreună soluții la principalele provocări cu care se confruntă industria ospitalității.
Mai multe informații despre programul complet al Bootcampului și lista participanților găsiți AICI.
„Industria ospitalității, precum și Retailul Modern, pot capitaliza de pe urma tehnologiilor emergente. Acestea pot aduce eficiență operațională, personalizare mai mare a experienței clienților și pot răspunde cu succes provocărilor specifice precum criza de personal. Căutăm antreprenori care propun astfel de soluții tehnologice inovatoare și facilităm colaborarea acestora cu profesioniștii din HoReCa, Retail și industrii conexe, pentru a ne asigura că soluțiile lor răspund cu adevărat unor nevoi reale”, afirmă Robert Agarici, Project Manager F&B Business Accelerator.
F&B Business Accelerator va continua printr-un program intensiv de șase săptămâni cu workshopuri online, de grup, precum și întâlniri de mentorat 1 to 1. Bootcampul de inovare va avea lor la Balvanyos Resort, între Băile Tușnad și Târgu Secuiesc.
Antreprenorii acceptați în program vor lucra cu profesioniști HoReCa. Printre mentorii acceleratorului se numără și Radu Savopol, fondator 5 to go. Din echipa de traineri și mentori ai programului mai fac parte și: Iulian Cîrciumaru, co-fondator V7 Capital, Daniel Mischie, CEO City Grill Grup, Daniel Donici, fondator Artesana.